Tuesday, December 27, 2011

New Born Baby Kitten :)

Tak tahu nak gambarkan bile mana , balik kerja je..
tengok kitten yang comel sambut kite dengan muka yang tak bersalah :P





Haih .... tamo dia besar leh ?


Monday, December 19, 2011

Seana & Kyra (SOLD)


Hari tu saya ada uplod pasal kitten for sale...



Seana (no name)




dan

Kyra (Gyra)


tapi hari ini saya nak cerita yang Seana sudah di booking
manakala Kyra sudah berada dengan owner baru :)

saya harap mereka akan gembira bersama owner baru ...
amin ....


*owner baru boleh laa add saya di FB


sile... sile ...


Sunday, December 18, 2011

New Born 11.12.2011

Coco dah beranak lagi :)
comel tak anak dia ?


sape lagi bapaknye.... kalau tak si jantan macho saya ni :)
*shiro nampak gemok kontot lak dalam pic ni.


Cantek kan Coco ?
Walaupun dah berusia hampir 10 tahun ..
*i Love u Coco*


Masa dia bunting ari tu cam kurus je ..
lepas beranak badan dan bulu dia naik, cantek !
Coco beranak 3 ekor kali ni...
but cam kes yang lepas... dia dah tak kuat nak teran masa beranak
so seekor mati ... tinggal 2 ekor jer la...


Lihat..... lebatkan bulu kuuuu *hahaha*

Wednesday, December 7, 2011

Kitten For Sale ~



Masa dia kecik ni...

Ni dalam sebulan lebih..

Ni Raya Haji ari tu rasanye..

Ni Masa dia baru nak berlari..

ni gambar terbaru beliau

Kitten FOR SALE


Name : No Name

Breed : DLH

Gender : Female (cream + white)
*Anak Shiro & Gegurl*

Age : 2 Month

DOB : 27 Julai 2011

Price : RM 250.00 ( nego)
* Open for booking, deposit is required :) *

Location : Taman Molek , Johor Bahru (pick up here recommended) , KL ? ada delivery charges.

Feel free to ask @ contact me : reen_atc83@yahoo.com

boleh lihat pic di http://shirothecat.blogspot.com/

Tuesday, December 6, 2011

Tyra

Tyra
*She looked gorgeous*

antara salah satu daripada 3 ekor first baby Gegurl & Shiro


muka dia sposen je :P

also muka dia sangat sopan... cantek macam gegurl, sayang Tyra!
dan after seminggu serahkan Tyra kat Danish & Elle , saya tengok gambar dia hari ni..

cam gemok lak budak ni ! Hahahaha
pandainye Elle ngan Danish jaga
penuh dengan kasih sayang
mesti amek aura Darling skali ni

To Elle & Danish , take care of my sexy baby ... :)

Monday, December 5, 2011

Time To Let Go This Gurl...




Kitten FOR SALE

Hai , saya ada seekor baby kitten untuk di jual…

Name : No Name

Breed : DLH

Gender : Female (cream + white)
*Anak Shiro & Gegurl*

Age : 2 Month

DOB : 27 Julai 2011

Price : RM 250.00 (still can nego)

Location : Taman Molek , Johor Bahru

*boleh send ke KL but ada transport fees



Friday, December 2, 2011

Ini CJ :)




Ini CJ yang telah di jaga oleh tuan barunya sekarang ni
Saya risau nak letgo kat orang dulu ...
sebab CJ tu paling kecik antara adik beradik dia yang lain
Tapi sebab tuan baru tu nak buat hadiah untuk seseorang yang teristimewa
saya letgo jugak dengan harapan CJ semakin sihat dan kuat !

Seronok CJ ada big famly



Siap dah ade girlfriend lagi tu !
Hye CJ , cunler gf awak ! hihihi


Dan CJ semakin membesar !
Saya gembira !
Alhamdulillah....

*smile*


Lara Si Cantik





Ini Lara si cantek
Anak Shiro dengan Coco
Dah di booking oleh rakan di Melaka




Wednesday, September 14, 2011

Dapat Baby Kitten Lagi !



satu kaler gegurl , satu kaler coco, satu kaler shiro
adil dan saksama


Hai kengkawan!

Saya nak umumkan yang Gegurl dah beranak !
Seronoknye saya.... !
Sangat gembira bila Gegurl dan anak-anak dia selamat ...
Cuma yang sakit hatinya , gegurl tak pandai jaga anak dia lagi....
Mungkin sebab dia pun 1st time beranak...
Atau pun sebab dia beranak muda ? Hehe


gegurl junior

anak shiro!


so.. suwet...


Monday, September 5, 2011

Petknode ? Mintak Maaf ?? Memang tak laaa !



Ape ?
Mintak Maaf ?
Memang tak laaaaaaaaaaaaaaaa



Petknode ? Memang tak laaa !


Hati saya sangat bengkak bila mengenangkan nasib kucing-kucing yang di hantar ke PetKnode... Semua orang dah tau pasal PetKnode tu kan ? Alhamdulillah .. saya bersyukur .. kerana setakat ini saya masih lagi menjaga sendiri kucing-kucing saya .... Balik raya bebaru ni pun saya masukkan dulu cage kucing, barulah saya susun barang-barang lain.

Seumur hidup saya membela kucing ... dalam tempoh dua tahun ni .. baru sekali saya hantar kucing-kucing saya ke Petshop ... tahun lepas rasanya .... seminggu ..but tuan kedai tu .. kawan saya la... dan saya memang trust dia jaga kucing saya... but after all of this happen .. InsyaAllah , SAYA TAKKAN HANTAR KUCING SAYA KE MANA-MANA HOSTEL KUCING.

Saya tak dapat membayangkan kalau Shiro yang gemok gedempol macam ni ...

*muka di blurkan sebab sangat comot masa ni*


jadi kurus kering macam ni...

sedey :'(

tidak laaaaa! Dah laa Shiro kuat makan, 3 hari mungkin dia leh tahan la.. seminggu ?? tak sanggup :( . Pastu tak sanggup laa saya nak tengok kucing cantek saya, Coco dan anaknya ...


menutup mata dengan keadaan yang menyayatkan hati macam ni.....




:'(


i hate u !


Shahrul Azuwan bin Adanan
821017-10-5289
Lot 2739, PT No 1426, Taman Genting Permai
44300 Batang Kali, Selangor
03-60574134

&

Yushairi bin Khairuddin
820227-05-5107
605, Lorong Anggerik 18, Jalan Anggerik 4
Bandar Sunggala, 71050 Port Dickson, Negeri Sembilan


saya juga benci ....

PETKNODE !!!
yang buat iklan "gah" tapi sebenarnya "HAMPEH"